Kembali Lagi selepas sekian lama menyepi~Akhirnya

Saturday, 28 May 2011

Assalamualaikum.....


Akhirnya........Sya dah habis exam ! Nak je Sya jerit kat satu dunia....."Saya dah habis exam!!!"Say tata to mid-year exam paper~HAHA.Sya dah dapat result geografi n sains.Keputusan Geografi amat menyenangkan hatiku...huhu.Alhamdulillah...Thank you Allah... :)

Okey,setelah sekian lama menyepi,Sya akhirnya kembali...*cheh.Exam dah lepas.So say welcome to school holidays.....


Banyak kerja yang perlu Sya siapkan selama dua minggu ni..And you know what?I have only 1 week to done al of them ! Kerja-kerja yang perlu dibuat:
  • Tidy my lovely bedroom
  • Done all the homework ! (Folio Agama Islam-Folio Geografi-Science-Mathematics)
  • Blogging 
  • Origami
  • Memasak-HAHA
  • Menyiapkan segala persiapan untuk ke sekolah
  • Menanam azam dan semangat baru...
Itulah antara perkara-perkara yang penting dan agak penting yang perlu Sya buat...dalam 1 minggu.Next week,saya pulang ke kampung mama Sya di Kedah.Then pergi ke gunung Jerai,dan main air terjun...
Main air terjun dalam bahasa arab>lai 'ba kuratu daa khol al-ma'<Paham?

Then-then akan berjumpalah dengan sanak saudara di sana yang sudah lama tidak berjumpa...waaaa...Mama,boleh tak,kalau along x nak balik?Sob3

So,itu jela,Sya nak edit blog pulak....heee~tata...

Assalamualaikum..... :D




Thanks for reading my story ! I really appreciate it ♥♥♥

0 comments:

Post a Comment