Rancangan Percutian ^^

Monday, 30 May 2011

Assalamualaikum.... :face4:

Hai semua....Harap you all sihat sahaja.:n:Okey,hari ni Sya nak tulis tentang perancangan percutian untuk cuti sekolah selama dua minggu ni...2 minggu tu lama tahu?Takkanlah nak makan,tidur je ye tak?So..so so what?hehe.



Erm,en3 sebelum ni Sya just bagi tauhu goreng kat you all yang Sya nak balik kampung belah mama di Kedah,then pergi Gunung Jerai,and waterfall right?Actually,ada rancangan baru.Hujung minggu ni,Sya akan balik kampung belah abah Sya di Yong Peng dahulu,sebab ada kenduri kesyukuran untuk meraikan my cousin sebab dapat keputusan cemerlang dalam SPM & dapat melanjutkan pelajaran di oversea..:34: Congrates Mrs F!I'm proud of you!She get straight A's.Ni bunga untuk Mrs F,special tau..:125: ehehe.

Next morning,which is Sunday's morning,my mother and father with Adam(my brother) will go to Johor Bahru.Sebab aanak kawan abah Sya mengadakan majlis perkahwinan.Tinggalah Sya bersama Syasya and Amir di kampung.:face21: Actually,memang x nak ikut pun. :P

Lepas two,three la,which is Sunday's evening,kami akan terus bertolak ke Kedah...My beloved village.Muah! :h: Sampai tengah malam kot.Maybe 2 hari 1 malam kot.Hari Rabu,kami akan ke Gunung Jerai,and bermalam di sana selama 2 hari 1 malam.Then,kami akan mandi di waterfall,Insyaallah.Mama kata tengoklah macam mana.Itulah antara tempat-tempat yang dirancangkan.Manusia hanya merancang,Allah yang menentukan.Kan? :face57:

Lain-lain tempat?Kalau mengikut pengalaman,sambil kepala mendongak ke atas dan tangan di dagu,biasalah,kalau dah balik Kedah,mesti pergi Pekan Rabu.Mama mesti kerepek2 dan keropok2 yang Sya x tahu namanya.Sungguh sadis itu ayat.Then,pergi ke tanjung yang ada banyak dawai,iaitu Tanjung Dawai,dan banyak lagi tempat lah. :face28:

And for my cousin,wahai Aifaa Athirah yang ku sayang,miss you so much...Muah!Blog dia,diprivatekan.Harap kau bacalah.Berubah x muka kau agaknya?hoho.Muka aku berubah gila!Siyes,mesti kau x kenal aku...huhuhu. Sedih!Dugaan yang sangat hebat bagi aku! :face41:
Fulamak,touching pulak..Maaf....Nak aje luahkan kat sini,tapi tu personal thing.. :)

Blog dia,diprivatekan..:65:Her blog:66:

So,apa lagi yerk?Oh ye,esok nak buat dadih la..hehe:132: nyummy!
Hurmm,kejap aje dah hari Isnin,esok dah selasa.Nanti pejam celik pejam celik,dah bukak sekolah.Kerja belum siap.:face60:

So,berapa banyak so dalam en3 ni da...hehe.Jadi,itulah jela cerita untuk hari ini.Kita sambung lain kali pulak.Maybe esok.Insyaallah.Next entry,I want to write a little bit information about my cousin,Mrs F.Siapakah gerangan Mrs F?Nantikan in the next en3. :)

Tata,Assalamualaikum:34:

-tak jawab dosa,nak tambah dosa?x nak kan?so jawablah salam-:n:




.
Thanks for reading my story ! I really appreciate it ♥♥♥

0 comments:

Post a Comment